(48)header_aktualno

IDEA novogodišnja nagradna igra

Kupon slika001 Nagradna igra fiat Broj-racuna
Kompanija IDEA od ponedeljka 9. decembra 2013. godine kreće sa novogodišnjom nagradnom igrom koja će trajati do 6. januara 2014. godine do 14 časova.

Na svakih potrošenih 2.000 dinara kupci će dobiti nalepnicu, dok se sa sakupljene 3 nalepnice učestvuje u Nagradnoj igri. Treba samo ubaciti kupone sa nalepnicama u kutiju, u bilo kojoj IDEA prodavnici. Najsrećnijih 10 dobitnika IDEA će obradovati automobilima 10 Fiat 500L.

Nagradnu igru prati TV spot kreiran u duhu kultnog filma Nacionalna klasa u kome glumi Dragan Nikolić kao čuveni reli vozač Floyd, uz prepoznatljivu muziku. Tako ćemo čuvenog zavodnika sa beogradskog asfalta gledati ponovo, ovog puta u reklami kompanije IDEA.

Pre 34 godine ovo remek delo urbane kulture bilo je veliki filmski hit. Floyd je vozio čuvenog “Fiću”, koji se vratio na velika vrata na naše ulice, posle više od 3 decenije. Ovo romantično putovanje kroz vreme vratiće nas u bolju prošlost, u kojoj ćemo osetiti bezbrižnu atmosferu 70-ih godina. 

Floyd je želeo da osvoji Nacionalnu klasu, pokušajte i Vi! Budite i Vi Floyd i osvojite svoj Fiat 500L.U periodu od 9.12.2013. do 06.01.2014. do 14h na svakih 2.000 dinara dobijate nalepnicu.
Sakupite ih 3, nalepite na kupon, ubacite u kutiju i možete da osvojite jedan od 10 FIAT-a 500L.

Učesnik je dužan da sačuva fiskalni račun, kako bi ga pokazao prilikom preuzimanja nagrade. Svaki učesnik u nagradnoj igri može učestvovati sa neograničenim brojem popunjenih kupona. Potrebno da na originalnom kuponu za nalepnice zalepite sve tri dobijene nalepnice, na tačno predviđenom mestu za to, kao i da upišete svoje lične podatke. Ukoliko neki podatak na kuponu nije popunjen, kupon će se smatrati nevažećim.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica - državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica u privrednom društvu priređivača nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.Spisak dobitnika biće objavljen na sajtu www.idea.rs - 10.01.2014.

<< povratak


agrokor velpro

Copyright Idea d.o.o. 2015 Sva prava su zadržana. ::: Izrada stranica: VIPDATA


blank